Јемен | Кафе пауза

Инспиративни фотографии од далечните земји

Неговите фотографии создаваат чувство на поврзаност на светот, чувство на ценење на разликите и сличностите, на нашите култури и истории, како и на минатото и сегашноста на еден инспиративен начин.