Тест: Начинот на кој ги подготвувате вашите јајца кажува многу за вашиот карактер!

Проверете што кажува начинот на кој ги јадете јајцата за вас...

Можеби цел живот погрешно пржите јајца на око

Го ставате тавчето на рингла, турате масло, ги кршите јајцата врз него, па налевате од загреаното масло и ги допржувате. Веројатно ова е начинот на кој цел живот пржите јајца, но не е единствениот, ниту пак најдобриот.
Датум: 27 окт 2014
, Автор:

6 креативни начини да направите јајце на око

Применете некој од овие кул начини да си приготвите уникатно јајце на око во облик на круг, цвеќе или срце, кои не само што изгледаат интересно, туку имаат и одличен вкус. Бонус: вашите гости ќе бидат воодушевени! :)