Рак на јајници: Симптоми и кога треба да бидете загрижени

Секоја година, стотици илјадници жени ширум светот се дијагностицирани со рак на јајникот.

Секоја жена треба да ги знае: 6 можни симптоми на рак на јајници

Следете ги симптомите, но и никогаш не ги испуштајте редовните гинеколошки прегледи.

Еве што сѐ цистите на јајниците може да му направат на вашето тело

Во најголем број случаи цистите се прилично безопасни и може да исчезнат сами од себе, но постојат и одредени начини на кои тие може да влијаат на вашето тело.

Гинеколозите откриваат 3 причини зошто не смеете да седите во мокри костими за капење

Во услови коишто ја зголемуваат влажноста на кожата и на слузокожата, како што во овој случај е мокриот костим за капење, може да дојде до појава на инфекции во интимните делови, особено во надворешниот дел и на матката.

Полицистични јајници: Симптоми, лечење и последици

Сè што треба да знаете за синдромот полицистични јајници
Датум: 07 ное 2015
, Автор:

Напивка од лековити тревки за оние кои имаат миоми и цисти на јајниците

Магична комбинација од лековити тревки која ќе ги отстрани сите проблеми кои настануваат како последица на миомите и цистите во јајниците...