Јапонец | Кафе пауза

Слатко пријателство помеѓу Јапонче и француски булдог

Мајката Aya Sakai од Токио ги фотографирала авантурите на нејзиното мало синче и неговиот најдобар пријател, кој по некоја случајност е француски булдог. :)

Фасцинантни уметнички дела изработени од сол

46-годишниот уметник и скулптор Мотои Јамамото од Хирошима, Јапонија за да ги материјализира своите уметнички визии користи обична сол. Неговите дела имаат огромна сентиментална вредност.
Датум: 02 мај 2012
, Автор:

Фантастични 3Д рипки насликани во смола

Јапонски уметник изработил 3Д уметнички дела со риби, кои изгледаат неверојатно реално. Обидете се да направите разлика меѓу неговите рипки и оние од вашиот аквариум...
Датум: 15 јан 2012
, Автор: