Фотограф од Јамајка прави неверојатни фотографии во кои може да се забележи невиноста на детството

Децата живеат живот кој вреди и токму тоа треба да се стремиме сите ние да го правиме: да живееме, да љубиме и да се смееме.

Најпознатите плажи од списанието „Sports Illustrated“

Секоја година во февруари излегува нов број на модното списание специјализирано за костими за капење, Sports Illustrated Swimsuit Issue. Фотографиите се прават на најегзотичните места ширум светот...
Датум: 07 авг 2012

Најубавите барови на карипските плажи

Карибите изобилуваат со прекрасни егзотични плажи на кои постојано е забавно, а дел од вината за тоа ја сносат и овие уникатни барови распоредени по нивните рајски песоци.

Факти и фотографии од тропскиот рај Јамајка

Преубавиот остров во Карипското Море прославен по хедонистичкиот стил на живеење...

Одморалиштето „Златно око“ во Јамајка

Ако појдете во Јамајка и го посетите одморалиштето „Златно око“, очекувајте дека тоа ќе биде почеток на вашата нова љубовна врска... со самото место. Ова одморалиште е поранешен дом на креаторот на Џејмс Бонд - 007...
Датум: 05 сеп 2011
, Автор: