Нов моден тренд: мини здолништа со јазол

Тие одлично стојат на сите видови на тела бидејќи со својот дизајн ги обликуваат колковите во совршено заоблена форма.

3 стилски начини да носите висока пунџа со јазол

Време е да не се вадиме повеќе на мрзата и да ѝ се посветиме малку на високата пунџа за да ѝ дадеме шик и елегантен изглед.
Датум: 20 јул 2013
, Автор: