5 причини поради кои уште веднаш треба да набавите јаже за скокање

Доколку сте заборавиле на јажето за скокање, овие причини ќе ве убедат зошто треба да се потсетите на него.

Подгответе се за летниот одмор: Едноставна 10-минутна вежба за совршено обликувано тело

За само неколку месеци вие ќе имате одлично тело кое со гордост ќе го покажете во бикини на плажа...

Висечки кревети – модерен детаљ за секој дом

Висечкиот кревет внесува чувство на илузија и забава во собата. Со додавање на јаже, креветот не само што е посигурен, туку и личи на голема лулашка.
Датум: 29 феб 2012
, Автор:

10-те најекстремни спортови во светот

Некои велат дека тоа е единствениот начин на кој можат да го покачат нивото на адреналин, да се одвојат од останатите, да демонстрираат решителност, одлучност и храброст...
Датум: 24 феб 2012
, Автор:

Лудо лулање со јаже

Зборовите не можат да ја опишат забавата која ја имаат овие дечки, жедни за авантура. Погледнете го видеото и дозволете срцето да почне да ви потскокнува.
Датум: 17 феб 2012
, Автор:

„Верувам дека можам да летам“

За разлика од одењето по јаже, одењето по лента е многу потешко бидејќи таа секогаш се поставува полабаво и е поподложна на ветер и мала промена на тежината.