Јагода Михајловска - Георгиева | Кафе пауза

Книга: „Индиго Бомбај“ – Јагода Михајловска – Георгиева

Табуизирана, многу чувствителна тема, недопрена од нашата литература... разлазува морници, но и вознесува од восхит...
Датум: 25 дек 2013
, Автор: