јаворов сируп | Кафе пауза

Што ќе се случи со вашето тело ако секое утро додавате јаворов сируп во вашиот појадок?

Овој популарен засладувач има толку многу придобивки за здравјето и за убавината, што стана еден вид вистинско течно злато.

Австралиско ледено кафе

Ледено кафе, засладено со јаворов сируп, во комбинација со сладолед

Што може да се користи како замена за шеќер во исхраната?

Секогаш кога во некој рецепт ќе видите дека треба да ставите шеќер, вие обидете се да го замените со некоја од овие алтернативи.

Вкусни и здрави колачи кои не се прават со брашно и шеќер

Ако сакате да ги замените брашното и шеќерот во слатките рецепти, веројатно досега не сте се сетиле на оваа магична состојка – слаткиот компир...
Датум: 22 ное 2014
, Автор: