Како да се качите на коњ?

Ова урнебесно смешно видео ќе ви прикаже еден преплашен младич, кој се плаши да се качи на еден сосема смирен коњ.

Најмалиот каубој на светот

Двегодишниот Ројс Гил од Австралија е најмладиот каубоец во светот. Иако сè уште носи пелени, Рој знае како да јава коњ. Тој го јава неговото шестгодишно пони и учествува во многу натпреварувања.