5 причини зошто „Војна на ѕвездите“ е многу подобар серијал од „Ѕвездени патеки“

Веројатно ова е најспорната дебата во светот на гиковите: Која е супериорната вселенска опера, „Војна на ѕвездите“ или „Ѕвездени патеки“?
Датум: 14 дек 2015

Филм: Ѕвездени патеки во мрак (Star Trek Into Darkness)

Возбудлива авантура некаде длабоко во вселената