Ѓорѓе Балашевиќ | Кафе пауза

Прекрасните љубовни стихови и цитати на Ѓорѓе Балашевиќ

Неговите дела се проткајани со облик на љубов кој е истовремено и најчист и несовршен, ослободени од секаков стереотип, од секаков бесмислен товар кој може да ја спречи да го најде својот пат. Повелете 25 кратки дози од неговата уметност и уживајте.