ѓон | Кафе пауза

5 работи кои не сте ги знаеле за чевлите

Што навистина знаете во врска со чевлите? Дали ја знаете вистинската приказна зад црвената боја на штиклите Лубутан? Тогаш бидете подготвени да ја откриете.
Датум: 23 јан 2015
, Автор: