15 прекрасни ѓердани кои ќе направат да се издвоите од толпата

Надополнете ги вашите секојдневни модни комбинации, така што ќе ги направите впечатливи со овие 15 неверојатни дизајни на ѓердани.

Стари, неупотребливи книги трансформирани во прекрасен и екстравагантен накит

Кога ќе го ослободите умот, на креативноста и оригиналноста им нема крај.

Елегантен планетарен накит кој ја држи вселената блиску до вашето срце

Накит кој ги прикажува ѕвездите и небеските тела од вселената.

Рачно изработен накит со цвеќиња кои никогаш нема да овенат

Уникатен накит кој ни ја претставува романтичната и нежната страна на дизајнот.

Рачно изработени ѓердани инспирирани од бајките!

„За жените кои сѐ уште се чувствуваат како мали девојчиња.“

Прекрасни галии составени од стари бисерни ѓердани

2 огромни брода кои пловат низ бескрајно море од тијари, ѓердани и обетки

Накит за сите љубители на познатите приказни, инспириран од книгите

Зарем има подобар начин да ја покажете вашата љубов кон овие книги?

Уникатен и модерен накит кој го отсликува секојдневното

Колекцијата е составена од обетки, ѓердани и нараквици на кои се претставени минијатурни луѓе, кои одмараат седнати на клупа или на некоја лулка.