штангли | Кафе пауза

Печени енергетски плочки со јаболка и овес

Одлични за појадок или за ужина...

Вкусни и здрави штангли од карамела без шеќер

Вкус кој многу потсетува на чоколатцата „Марс“, само што оваа верзија е многу поздрава...

Енергетски штангли со многу јаткасти плодови

Вкусна закуска за многу енергија...