Шри Ланка | Кафе пауза

Најдобрите дестинации кои треба да ги посетите во 2016-та година

Следуваат 10-те совршени дестинации, избрани како најдобри од преубавите земји низ светот, за семејни авантури, романтични бегства или нешто измеѓу.

Инспиративни фотографии од далечните земји

Неговите фотографии создаваат чувство на поврзаност на светот, чувство на ценење на разликите и сличностите, на нашите култури и истории, како и на минатото и сегашноста на еден инспиративен начин.