Викенд книга: „Дете 44“ – Том Роб Смит

„Кога стравот ќе го замолчи целиот народ, еден човек мора да ја каже вистината.“
Датум: 07 феб 2015
, Автор:

Филм: Најбараниот човек (A Most Wanted Man)

Возбудлив шпионски трилер...

Скитник, кројач, војник, шпион (Tinker Tailor Soldier Spy)

Филм за проблемите и предизвиците на британската разузнавачка служба во времето на студената војна...
Датум: 11 мај 2012
, Автор:

Невозможна мисија: Протокол дух (Mission: Impossible – Ghost Protocol)

Филм кој целосно го оправдува слоганот: „без план, без бекап, без избор“ и кој успешно ќе ве воведе во возбудлива...
Датум: 20 јан 2012
, Автор: