Со заеднички сили на Пакомак и Шпаркасе Банка до заеднички придобивки за поздрава животна средина

Денес во спортскиот центар „Борис Трајковски“ беа доделени наградите за проектот „Рециклирање?! - КАЖИ ДА!“ кој веќе трета година по ред ги опфаќа основните училишта во Скопје.
Датум: 30 сеп 2015
, Автор: