Мечка се одбива од шофершајбна и прави неколку салта назад

Погледнете ја само нејзината еластичност и вештини. :)
Датум: 31 мај 2013
, Автор:

Кул стругалка за отстранување снег од шофершајбна

Креативен изум кој ќе ви ги заштити рацете од студенилото.
Датум: 20 дек 2012
, Автор: