шоу за таленти | Кафе пауза

Две момчиња ја добија највисоката пофалба од Сајмон на шоуто „Britain’s Got Talent“

Настап кој предизвика солзи во очите на Алиша и кој го натера Сајмон да го притисне златното копче...

8-годишно девојче кое ќе ве маѓепса со својот глас

Неверојатна изведба на песната „Bang Bang (My Baby Shot Me Down)“ од Ненси Синатра.

7-годишно девојче со глас кој ќе ви го одземе здивот

Анџелина Џордан со својот глас ги маѓепса сите на шоуто „Норвешка има талент“

Момче кое пее исто како Шакира

Родолфо Бургос од Чиле, на телевизиското шоу за таленти „Yo Soy“, оригинално ја имитира пејачката Шакира.