Како да си направите жешки пантолончиња со дизајн на лубеница?

Лубеницата веднаш асоцира на лето. Вкусна е да се јаде, но одлично изгледа и кога се носи на себе како дизајн на облека.
Датум: 14 авг 2013
, Автор:

Како да носите црно во лето, а да не изгледате депресивно?

Еве како да го задржите вашиот стил – избирајте и комбинирајте ја црната облека во согласност со летниот амбиент.
Датум: 13 авг 2013
, Автор: