Планинско одморалиште од иднината

Во блиска иднина австриски архитекти од студиото „Coop Himmelb(l)au“ ќе почнат да градат планинско одморалиште во Кина.

Стилот во Лондон низ 100 години во 100 секунди

Колку може да се смени модата за 100 години? Ви требаат само 100 секунди за да дознаете. Ова видео е направено да ја одбележи 100-годишнината на источно-лондонската мода, танцувањето и музиката.
Датум: 01 сеп 2011
, Автор: