Од понеделник…

Понеделник е денот кога сите обврски ќе бидат извршени. Демек, оние кои многу често своите обврски ги одлагаат за понеделник биле неодговорни... Како да не! Па јас не кажав точно на кој понеделник мислам!
Датум: 24 феб 2013
, Автор: