„Рандом“ изненадувачки факти

Светот е чудно место каде секојдневно се случуваат многу интересни работи и се дознаваат многу зачудувачки факти. Овие факти ќе ве изненадат, зачудат или пак насмеат.
Датум: 19 јан 2013
, Автор: