Како да си направите чаши од пивски шишиња?

Чашите не се скапи да ги купите од продавница, но ако сакате да бидете креативни и да направите уникатни чаши од пивски брендирани шишиња, оваа задача би ви била интересна.
Датум: 20 авг 2013
, Автор: