Мејкап грешки кои ги прават дури и професионалните шминкери

Обрнете внимание на оние места кои можат да бидат најкритични.

Актери кои личат на вистинските ликови кои ги глумат

Некои актери уште од раѓање со самите црти на лицето ја добиваат привилегијата еден ден да глумат некој важен историски лик во биографскиот филм што ќе му го направи Холивуд...