Сè што треба да знаете за техниката на шминкање „стробинг“

Поголемиот дел од жените сакаат да се шминкаат и имаат разновидна козметика...

Трикови за нанесување кармин кои секоја жена треба да ги знае

Се чини дека секојдневно дознаваме нови техники за шминкање од професионалните шминкери, но и трикови за правилно нанесување на шминката.

Освежете го вашиот изглед и стил

Постојат многу интересни мали нешта кои можат да се променат, а со нив изненадувачки, многу да се освежите.
Датум: 31 мар 2011
, Автор: