Стилски шлемови за градски велосипедизам

„Овие шлемови ги спојуваат модата и заштитата. Тие се избор на урбаните велосипедисти“.
Датум: 18 јул 2013
, Автор:

4-дневно бебе спие во полицискиот шлем на нејзиниот татко

Полицаецот Енди Рос од Воркшир, Англија направил фотографија од неговата ќерка кога била стара само 4 дена, како спие во неговиот службен шлем.
Датум: 09 јул 2013
, Автор: