Што говори костимот за капење на вашето момче?

Производителите на костими за капење направиле едно истражување, во кое ги анализирале нивните купувачи и преку тоа ги откриле нивните главни карактеристики.
Датум: 09 авг 2012
, Автор:

Интересни улици низ светот

Сите овие интересни улици имаат поставено некој светски рекорд, поради некоја нивна специфичност која ги дели од останатите.
Датум: 24 ное 2010
, Автор: