Мајмунка и тигарче се однесуваат како мајка и бебе

Во текот на минатиот викенд, двегодишното шимпанзо Дуду е видено како му дава да пие млеко на шеесетдневното бебе-тигар Аорн во тајландската крокодилска фарма и зоолошка градина Самут Пракан.