Мачка шизи на дабстеп

Ова маче знае да игра на дабстеп. Иако му треба помош за движењата, сепак изгледа како сосема да е внесен во изведбата и како воопшто да не му пречи изборот на музиката. :)
Датум: 26 авг 2013
, Автор: