Ледено фрапучино со сладолед

Идеален пијалак за летните горештини...

Млечен пунч

Пробајте го овој млечен пунч кој ќе ве загрее пред спиење... во секоја смисла.

Шпанско кафе

Ова е кафето кое ви потребно за да ве загрее во ладните зимски денови кои претстојат.

Калуа еспресо мартини (Kahlua Espresso Martini)

Интересен и несекојдневен пијалак за љубителите на кафе...
Датум: 09 окт 2010
, Автор:

Лесно ледено кафе (Easy Iced Coffee)

Одлично кафе за уживање во летните горештини
Датум: 25 авг 2010
, Автор: