20 мудрости на Шерон Стоун

Иако има 62 години, оваа актерка не го изгубила чувството за хумор и продолжува да изговара остроумни бисери, во кои има многу вистина и животни мудрости.

Цитати на познатите личности за љубовта, врските и сексот

„На жените им треба причина за да имаат секс, а на мажите само место.“ – Били Кристал
Датум: 15 мар 2013
, Автор: