Британски ТВ серии кои не смеете да ги пропуштите

Одлични ТВ серии од „BBC“ на кои вреди да им се даде шанса

ТВ серија: Елементарно (Elementary)

ТВ серија за познатиот Шерлок Холмс кој во оваа преработка живее во Њујорк, во 21-от век...

Музејот на Шерлок Холмс

Музејот на Шерлок Холмс е всушност куќата на легендарниот фиктивен детектив од приказните напишани од Сер Артур Конан Дојл која се наоѓа во Лондон...