Шерил Кол | Кафе пауза

Како изгледале забите на познатите пред посета на скап стоматолог?

Погледнете ги познатите кои си ги коригирале забите, преку фотографии пред и потоа.

Шерил Кол со нов секси календар за 2012

Иако се држи во тајност сè до неговото печатење, дел од календарот кој го подготвува атрактивната Шерил Кол, почна да кружи на интернет.