10 начини да бидете совршен пар како Шелдон и Ејми

Сите парови имаат свои каприци, но доколку се обидете да ги примените наредниве совети од Шелдон и Ејми, познати и како Шејми и вие ќе станете совршен пар како нив.

Незаборавни сцени од „Теоријата за Биг Бенг“

Неколку одлични сцени од „Теоријата за Биг Бенг“ кои ќе ве насмеат до солзи...

Џим Парсонс како Шелдон во „Теоријата за Биг Бенг“

„Она што најмногу ми се допаѓа кај Шелдон е начинот на кој се обидува да реши големи научни проблеми. Ми се допаѓа и како неговото научно резонирање често не функционира во реалниот свет...“
Датум: 21 мар 2012
, Автор: