Шармантните села од југот на Франција

Ако некогаш испланирате посета на јужниот дел на Франција, во рутата задолжително вметнете некое од овие села.

Шармантно станче на поткровје во Париз

Неискористеното поткровје на една зграда во Париз, Франција претставувало одлично место за креативно изразување на архитектката Силви Каен.