Тест за креативност: Што гледате на овој цртеж кој збуни многу луѓе?

Само малкумина може да погодат, а за останатите тоа е зачудувачко.

Креативни фотографии од мачки со шапки направени од нивното сопствено крзно

Овој фотограф решил да направи шапки од влакната што ги испуштале неговите миленици и крајниот резултат е апсолутно фантастичен!

Факти кои сигурно не ги знаевте за брендот „ШАНЕЛ“

Непотребно е да се каже дека „Шанел“ е еден од најпознатите и најпрестижните светски брендови кога е модата во прашање.

Интересни факти за Коко Шанел

Кога зборуваме за модна револуција и уникатни идеи за пресврт во модата, мислиме на Коко Шанел!
Датум: 26 фев 2013
, Автор: