Книга: „Без страв“ – Лурлин МекДениел

На што сè сме подготвени за нашите најблиски? Која е најтешката работа што некој би можел да ја побара од вас? Би го сториле ли тоа?
Датум: 16 јул 2014
, Автор:

Шампионскиот тим на Барселона одблиску

Ви претставуваме дел од неверојатно креативните и артистички портрети на фудбалерите на Барселона, а кампањата, и повеќе од заслужено го носи името „Икони“.
Датум: 06 јун 2011
, Автор: