7 знаци дека вашите ангели чувари се покрај вас

Доколку сакате да знаете дали покрај вас има ангел чувар, тогаш погледнете ги следниве 7 знаци кои укажуваат на неговото присуство.

Книга: „Чуварите на книгата“ – Џералдина Брукс

Приказна за Сараевската хагада, ракописот чија моќ да обедини ја потврдува вечната вистина: Она што нè спојува е секогаш посилно од она што нè разделува.