Направете мал и симпатичен аксесоар за вашата омилена шолја

Сигурно сте се запрашале како да направите држач за кафе, топло какао или чај? Ние имаме решение!

Трик со кој ќе го спречите замаглувањето на стаклата во автомобилот

Стаклата на автомобилите се замаглуваат од внатрешната страна поради влагата која се создава внатре и нема од каде да излезе надвор. Затоа ви треба нешто што ќе може да ја апсорбира.

Направете фантастична пунџа со помош на чорап

Благодарение на голем број познати дами, пунџата се врати во мода...