Чоколографи | Кафе пауза

За сите обожаватели на чоколадо: Персонализирани чоколатца кои предизвикуваат емоции

ЧОКОЛОГРАФИЈА – бренд или чоколадно изненадување како комбинација на чоколадо и фотографија која може да создаде персонално ремек-дело со висока резолуција наменето за секаква пригода.
Датум: 05 мар 2015
, Автор: