чоколадни бомбици | Кафе пауза

Рецепт за чоко бомбици со оризови галети

Овие слатки се идеални за сите оние кои постат или се придржуваат до вегански начин на исхрана!

Идеални за празничната трпеза: Чоколадни бомбици со вино

Комбинацијата од вино и чоколадо е едноставно незаменлива!