чоколаден | Кафе пауза

Чоколаден колач од тетрапак – без брашно и без печење

Потребни ви се само неколку состојки и 1 празен тетрапак од млеко или сок.

Чоколаден колач готов за 60 секунди

Овој рецепт за чоколаден колач со орео бисквити стана многу популарен, а може да го направи секој.