Она што вообичаено го чкртате на хартија открива нешто за вашата личност

За време на здодевни состаноци, кога зборувате на телефон или додека отсутно размислувате со празен лист хартија пред вас, сигурно имате обичај да цртате коцки, квадрати, ѕвездички или нешто слично.
Датум: 29 јан 2014
, Автор: