Распламтените фотографии на Станислав Аристов

Користејќи чкорчиња, оган и чад, рускиот фотограф Станислав Аристов, повеќе познат како Пол Тергејст, ги создава овие магични фотографии полни со детали и дејство.
Датум: 24 дек 2012
, Автор: