Кој е идеалниот дел од денот за туширање?

Доколку се прашувавте, во кој дел од денот млазот вода над вашето тело ќе направи вистински да се „офрешите“ и енергично да го истерате остатокот од денот, тука ќе го пронајдете одговорот.