Подвезица – детектор за неверство

Сте помислиле ли некогаш колку би било добро кога би можеле некако да дознаете дали вашата партнерка ве изневерува со друг? Сега можете да престанете да се двоумите, бидејќи има решение и на овој проблем.
Датум: 14 феб 2011
, Автор: