10 познати личности на кои им биле украдени делови од мртвите тела

За време на аутопсијата, бил отсечен пенисот на Наполен Бонапарта и прошверцуван надвор од островот Св. Елена...
Датум: 08 ное 2012
, Автор:

Револуционерните пораки на Ернесто Че Гевара

„Попрво би умрел стоејќи, отколку да живеам живот на колена.“
Датум: 16 окт 2012
, Автор: