Со каква четка ја чешлате косата? Одговорот може да ви открие нешто повеќе за вашиот карактер

Секој избор што го правиме произлегува од некаква потсвесна причина што е тесно поврзана со нашите особини.

9 грешки кои прават вашата коса да изгледа ретка

Иако генетиката е онаа која одлучува колкав ќе биде волуменот на косата, има и одредени грешки во стилизирањето кои можат да направат таа да изгледа поретка.

Како најдобро и најбрзо да ја исчистите четката за коса?

И скапите четки се валкаат. Еве еден едноставен трик за брзо и ефикасно чистење, кој треба редовно да го применувате.
Датум: 07 апр 2014
, Автор:

Водич за фризури за долга коса

Одењето во салон бара време и средства, кои не сме сите во можност секојдневно да ги одвојуваме, а сепак сите сакаме да изгледаме убаво, привлечно и секогаш со средена фризура.
Датум: 16 апр 2012
, Автор: